MENU

HLADNO PREDJELO – na oval (oval se sve vreme dopunjuje)
  • Njegosku prsut
  • Pecenicu
  • Kulen
  • Cvarke
  • Suvi vrat
  • Pohovani medaljoni piletine
  • Sir
  • Urnebes
  • Jaja
  • Proja
  • Peciva
  • Pite
HLADNO PREDJELO – na oval
  • Teleca corba, sremacka supa, potaz od povrca, paradajz corba

Sarma, sarmice od zelja, punjene paprike, pohovane palacinke
GLAVNO JELO – (400 gr / po osobi)
  • Praseće pečenje – 133gr / po osobi

  • Jagnjeće pečenje – 133gr / po osobi

  • Mešani roštilj – 134gr / po osobi

  • ćevapi

  • kobasice

  • pileće pljeskavice

  • pileći dimljeni bataci

  • dimljeni svinjski vrat

  • pileći file

  • pileći batak

  • pljeskavica

  • rolovana piletina

PRILOG GLAVNOM JELU
  • Pekarski krompir

MEŠANA SALATA
  • Krastavci

  • Paradajz

  • Kupus

  • Ljuta paprika

PECIVO
  • Bavarsko

  • Integralno

  • Kukuruzno

  • Belo

PIĆE (Domaće Neograničeno)

VODA: Negazirana Heba, Gazirana mineralna Heba

SOKOVI: Coca-Cola, Fanta, Schweppes Bitter i Tonic, Sprite, Nektar (Jabuka, Breskva, Narandža),

PIVO: Jelen, tuborg, Heineken, zajecarsko.

VINO: Komazec Belo, Crveno i Roze

ŽESTOKO: Rubin Vinjak, Gorki List, Vermouth, Vodka, Dzin, Rakija Šljiva, Rakija Dunja, Rakija Kajsija

DOMAĆA KAFA, ESPESO KAFA, NES, ČAJ

Cena po osobi od 28€ do 33€ .